lördag 30 juli 2011

v. 30 Tema: Blå, vit och röd

Detta är ett förinställt inlägg, eftersom jag åker till Öland och sommarstugan tidigt lördag morgon...

Ja, det har väl inte undgått nån vad som hänt i Norge, vad som hände för precis en vecka sen idag fredag... Det är helt fruktansvärt!!! Ofattbart och tragiskt... Så svårt att ta in på nåt sätt!!! Jag har själv en hel del bekanta i Norge, och några av de bor i eller i närheten Oslo... Klart man blir berörd!!!

För att hedra minnet av alla omkomna, tillägnar jag detta inlägg till vårat kära grannland Norge... Med att ta deras vackra flaggas färger som veckans färger, blått, vitt och rött...

Och detta blir det sista inlägget på ett par veckor nu!!! Eftersom jag följer med mina föräldrar ner till Öland nu, för 3 veckor i sommarstugan, så kommer jag inte ha stndig tillgång till internet, så jag har bestämt mig för att skippa att uppdatera Veckans Färger under dessa veckor... Även första veckan efter vi har kommit hem får Veckans Färger vila... Så låt oss säga hela augusti!!!

Men Veckans Färger är tillbaka igen den 3 september!!! Väl mött igen då!!! ;-) Hoppas vi ses, och att ni då är laddade för en hel lång höst med massa härliga färgglada bilder... :-P

Ni får dock gärna delta ändå under tiden jag är borta, och lägga upp nya bilder, eller andra färger... :-P Och glöm för all del inte att ta massa färgglada bilder under tiden jag är borta också, så ni är laddade med massa bilder när jag är tillbaka igen... ;-)

Därmed önskar jag er alla en fortsatt underbar sommar (eller ska man säga sensommar nu??!!) och alla som fortfarande har semester kvar: Ha en underbar semester!!! Ses igen i september!!! ;-)

6 kommentarer:

 1. Hoppas du får en riktigt skön semester på Öland! Här kommer mitt bidrag.

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Morrn.
  Jag har ett problem med ditt "länksystem"
  Försöker på nytt.
  Det kunde ju blivit en bild med den norska flaggan....Men nej, det blev något annat.
  Galjonsfiguren på den norska båten Christian Radich.

  Ha de bra.
  Hasse A Norge

  SvaraRadera
 4. Hittade ett foto som funkar till veckans färger!
  Håller mig till huvudstaden, finns många färger där. :-)
  Ha en skön vecka.

  SvaraRadera
 5. Trevlig semester. Här kommer mitt bidrag nummer två

  SvaraRadera