lördag 5 november 2011

v. 44 Tema: Rosa, lila, gul och orange

Höstlovstider nu ja, även om jag, som läser en ettårig distanskurs på folkhögskola, inte direkt får nåt lov (folkhögskolor brukar ju annars ha det, precis som grundskolan) och allhelgona-dagen idag lördag. (Har f.ö. ett kusinbarn som fyller år idag också, 8 år, men det hör ju egentligen inte hit.)

Jag känner att det blivit väldigt mycket höstiga och dystra färger de senaste veckorna, och jag har haft en ganska jobbig vecka, mycket beroende på vädret, och kände att jag behöver muntras upp lite. Så däröfr fick det bli lite gladare färger denna vecka.

Så nu vill ja se er visa upp bilder med färgerna rosa, lila, gul och orange. ;) Ser fram emot många färgGLADA bilder, som förhoppningsvis kan muntra upp mig lite. ;)

Trevlig Allhelgona-helg på er allihopa! :D Och glöm inte gå till kyrkogården och tända ljus vid gravarna hos era anhöriga. :) (Jag själv kommer vara i Uppsala fredag-söndag, och ska gå med mamma, pappa och morfar till mormors grav och tända ljus. Hon dog i december, så det blir lite speciellt, första gången liksom... (Skrivet torsdag kväll...))

2 kommentarer: