lördag 19 mars 2011

v. 11 Tema: Röd, vit och svart

Men ojojoj herreguuuud hörrni, jag höll på att glömma detta denna vecka!!! Eller jag gjorde det i natt iallafall, och det händer ju ALDRIG!!! Jag brukar vara så bra på att komma ihåg det... Men tror jag har lite för mycket annat i skallen nu, mycket att tänka på i skolan och så nu, så detta föll liksom bort...

Men jag hade tänkt ut färger igår iallafall... ;-)

De senaste dagarna, torsdag och fredag, har det varit mycket med Röda Korset i skolan... Jag har en klasskompis från Japan, som hade pratat med rektorn på skolan i veckan, och bett henne fixa såna små Röda Korset-bössor för insamling, och i torsdags var de på plats... Jag har också hjälpt henne att renskriva en liten text till ett par affischer som hon ska sätta upp på måndag... Jag vet hur mycket detta betyder för henne, att vi hjälper hennes land!!! Hon är otroligt tacksam och rörd!!! Röda Korset-bössorna har ju i huvudsak färgerna vitt, rött och svart... Därför blev det alltså de färgerna... ;-)

Och nu när jag ändå är inne på ämnet, så ber jag er alla, snälla kan ni inte skänka en liten slant till de drabbade i Japan!!! Bara det lilla är gott nog... Många bäckar små ni vet... ;-) Det behöver inte vara nån stor summa, bara det är något!!!

Jag vet inte hur många såna Röda Korset-bössor det finns, speciellt avsedda för just detta Japan-ändamål, men hittar ni såna, lägg i en slant... :-)

Tack på förhand!!!

Fortsatt trevlig helg på er!!!

5 kommentarer:

 1. Sådärja, nu har jag fått upp veckans färger... ;-)

  SvaraRadera
 2. Mina är också uppe. Hoppas det blir mycket i bössorna för din kompis.
  Jag tänker mycket på Japan dessa dagar.

  SvaraRadera
 3. Här kommer rött vitt svart från mig....

  SvaraRadera
 4. Självklart skänker vi en slant till förmån för de drabbade i Japan.
  Mitt röd-vit-svarta bidrag är dock inspirerat på närmare håll och det känns extra tacksamt just i dessa dagar, att få bo så fridfullt som jag gör och varje dag få uppleva naturens skönhet.

  SvaraRadera