lördag 20 november 2010

v. 46 Tema: Röd och blå

Hej allihopa och välkomna till det nya alternativet till FredagaFärger, som kommer att drivas av mig, och som jag har valt att kalla för Veckans Färger...

Reglerna är enkla, det enda du behöver göra är att ladda upp en bild - ny eller gammal spelar ingen roll, men den ska vara tagen av dig - som innehåller de färger som nämns i temat... Det KAN vara andra färger med också, men de färger som nämns i temat MÅSTE vara med!!!

Jag heter Hanna och har varit aktiv på nätet i många år redan... Ni hittar mig annars till vardags på http://hone87.wordpress.com/ där jag bloggar om mitt liv och annat som jag anser viktigt... ;-) Dock är bloggen, numera, till största delen låst, men det går säkert att ändra på... ;-) Om jag bara får tillräckligt med besökare... :-P

Jag är 23 år gammal och bor i Värmland, i en liten stad belägen mellan Karlstad och Örebro... Jag kan berätta hur mycket som helst om mig, men det är ju inte det den här bloggen är till för... ;-) Vill ni veta mer om mig så får ni fråga, eller så kollar ni in min blogg... :-P

Jag kommer, till skillnad från FredagsFärger, att lägga upp ett nytt tema på lördagar... Detta eftersom jag går i skolan på vardagarna och helt enkelt inte riktigt har tiden då... Och ja, nu när jag snackat massa goja, är det väl dags för första temat... ;-)

Eftersom det var när jag kollade på Idol förut som jag kom på att jag skulle fixa med Veckans Färger för första gången, så fick det bli därifrån jag hämtade veckans färger... Och då upptäckte jag att Idol ju faktiskt går i färgtemat Röd och Blå, framförallt blå!!! Så det fick bliv veckans färger den här veckan... ;-) Leta bilder nu och publicera sen erat tema i kommentarerna nedan... ;-)

4 kommentarer:

 1. Vilken ära att vara först av alla här på veckans färger. :) I och för sig hade jag fått lite förhandsinfo om att det skulle starta idag, men förhoppningsvis kommer fler efter mig.

  Jag har i alla fall lagt upp lite färger här: http://fairy.blogg.se/2010/november/veckans-farger-bla-och-rod.html Välkomna in och titta! :)

  Förresten Hanna, varför kan man inte kommentera som Namn/bloggadress? Jag tycker alltid att det är det mest smidiga alternativet när jag kommenterar på blogspot-bloggar, då jag inte gärna kommenterar med mitt googlekonto och övriga alternativ inte fungerar.. :) Kanske MrLinky är ett alternativ annars?

  Och tack förresten för att du startar upp färgerna igen! Lycka till! :D

  /Fairy

  SvaraRadera
 2. Det kanske är enklare att hitta mina färger om jag postar länken på detta viset... http://fairy.blogg.se/2010/november/veckans-farger-bla-och-rod.html

  /Fairy

  SvaraRadera
 3. Röd och blå... Mina är tydliga, men jag fick leta lite i arkivet ;0) http://millasblogg.mcederholm.com/#category47.

  SvaraRadera
 4. Sådär, nu har även jag själv fått upp min allra första temabild på det nya projektet... ;-)

  SvaraRadera