lördag 23 juni 2012

v. 25 Tema: Röd och gul

Sista etappen på den lååånga tågresan är ju då Kina, och Peking (som vi lämnar 22 juni, så när detta publiceras är vi nog hemma i Sverige igen). Och Kinas flagga är ju mestadels röd, med gula stjärnor på. :P

Detta blir sista temat på några veckor. Nu tar veckans Färger sommarlov fram till 14 juli, och är tillbaka igen den 21 juli. Trevlig Sommar allihopa! :D

lördag 16 juni 2012

v. 24 Tema: Röd, blå och gul

Tredje landet att besöka på vår tripp är Mongoliet (som vi kommer ha lämnat när detta inlägg publiceras), och Mongoliets flagga är mest röd, mycket blå och så lite gul. :)

lördag 9 juni 2012

v. 23 Tema: Vit, blå och röd

Ja, nästa destination på våran Transsibiriska-resa är ju Ryssland (om vi är där när detta inlägg publiceras låter jag dock vara osagt), och Rysslands färger är ju som väl alla vet Vit, blå och röd. ;)

lördag 2 juni 2012

v. 22 Tema: Vit och blå

Glömde bort att uppdatera i natt, men jag var så himla trött efter en otroligt lång dag och enbart 5 timmars sömn natten innan. Så nu blir det några timmars sent denna gången istället.

Igår hade jag en sjukt känslosam dag. Hade skolavslutning från världens bästa skola (folkhögskola), och grät floder när jag blev tvungen att ta avsked av massa underbara vänner som jag inte vet när jag kommer träffa nästa gång. Alla ska flytta åt olika håll, kommer sakna alla så galet jävla mycket! :'(

Men men, iallafall, imorgon börjar en väldigt häftia resaför mig, mamma, pappa, mina systrar och min storasysters pojkvän. Då påbörjas våran resa med Transsibiriska Järnvägen. Dock kommer vi börja med att åka färja, då vi ska börja med en dag i Helsingfors först. Och Finlands färger är som bekant Vit och blå. ;)

Jag kommer fixa tre förinställda inlägg här nu, med nästkommande teman, eftersom jag kommer vara utomlands. Jag hoppas det ska funka som det ska.